Fordonsmekaniker sökes!

2019-10-16

 

 

Turebergskoncernen är en tjänsteleverantör inom infrastruktur med fokus mot transporttjänster, avfallshantering, mark- och anläggningstjänster samt reparation och underhåll av tunga fordon och maskiner. Turebergs kan genom sitt breda tjänsteutbud, kvalificerad personal samt sin stora fordons- och maskinflotta erbjuda ett kvalitativt sortiment av tjänster och produkter mot kunder inom bygg- och servicesektorn samt offentliga sektor. Våra ledord är hög service och långsiktiga kundrelationer.

 

Turebergskoncernen startades 2006 och omsatte 2018 drygt 600 MSEK och har 163 anställda. Koncernen har sitt huvudkontor i Sollentuna. För mer information besök www.turebergs.se

 

Fordonsmekaniker

Sista ansökningsdag: 2019-11-24

 

Tureberg Verkstad söker fordonsmekaniker
På Turebergs Verkstad AB är vi stolta över våra duktiga och engagerade medarbetare som är nyckeln till bra kvalité och nöjda kunder. Vi utökar nu vår styrka med fler medarbetare och ser fram emot din ansökan.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är praktiskt lagd, har ett brinnande intresse för fordon/mekanik, och som gärna vill ta ansvar, är driven och duktig på att lösa problem. Vi värdesätter om du har erfarenhet som mekaniker. Vi kan även tänka oss att anställa någon med mindre erfarenhet och som kan få växa in i rollen. Du är även en person som jobbar bra i grupp och kan vara självständig i ditt arbete. Du ska vara lyhörd och ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Arbetsuppgifter

På Turebergs Verkstad arbetar idag 7 medarbetare och vårt huvuduppdrag är underhåll, service, reparation och byggnation av koncernens egna fordon och maskiner, men även externa kunder. Vi håller till i nya och fräscha lokaler i industriområdet Kappetorp, Sollentuna.

 

Övrigt

Varför ska du söka dig till oss? Vi är ett företag i en större koncern, vi har nära till beslut, vi värnar om varandra och har en hög trivsel bland personalen. Vi kan erbjuda utbildningar och möjlighet att utvecklas. Vi har som mål att växa de kommande åren.

 

Anställningsvillkor

Hos oss får du en marknadsmässig lön och en trevlig arbetsmiljö. Vi följer kollektivavtal och erbjuder förmåner som tex. friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

 

Vid frågor kontakta;
Mikael Håkansson, Verkstadschef, 072-581 10 02, mikael.hakansson@turebergs.se

 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Välkommen med din ansökan till mikael.hakansson@turebergs.se

 

***Erbjudande om rekryterings- och annonshjälp undanbedes.***

 

Turebergs Verkstad AB
Kontor: Kappetorpsvägen 30
192 77 Sollentuna