Grävmaskinist Sökes

2019-11-15

Sista ansökningsdag: 2019-12-15

Tureberg Transport söker grävmaskinist
På Turebergs Transport AB är vi stolta över våra duktiga och engagerade medarbetare som är nyckeln till bra kvalité och nöjda kunder. Vi utökar nu vår styrka med fler medarbetare och ser fram emot din ansökan.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad och självgående grävmaskinist som passar in i vårt team. Du har erfarenhet inom området men känner samtidigt en nyfikenhet att lära dig nya saker. Att ta stort ansvar är en självklarhet liksom viljan att lösa problem på bästa sätt. Du ska vara lyhörd och ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

 

B-körkort samt maskinförarbevis är ett krav.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär huvudsakligen arbete med hjulgrävmaskin på anläggningsarbeten, men även andra arbetsuppgifter med grävmaskin kan förekomma. Du ansvarar för dagligt underhåll och skötsel av maskin/utrustning.

 

Övrigt

Varför ska du söka dig till oss? Vi är ett företag i en större koncern, vi har nära till beslut, vi värnar om varandra och har en hög trivsel bland personalen. Vi kan erbjuda utbildningar och möjlighet att utvecklas. Större delen av våra uppdrag ligger på norra sidan av stan, men vi har även en del jobb i och söder om Stockholm.

 

Anställningsvillkor

Hos oss får du en marknadsmässig lön och en trevlig arbetsmiljö.

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

 

Vid frågor kontakta;
Mojje Kalserud, Operativ chef, mojje.kalserud@turebergs.se

 

Välkommen med din ansökan till mojje.kalserud@turebergs.se

 

***Erbjudande om rekryterings- och annonshjälp undanbedes.***