Maskinförmedlare

2019-12-16

Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Tureberg Transport söker Maskinförmedlare
På Turebergs Transport AB är vi stolta över våra duktiga och engagerade medarbetare som är nyckeln till bra kvalité och nöjda kunder. Vi utökar nu vår styrka med fler medarbetare och ser fram emot din ansökan.

 

Kvalifikationer

 

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av maskinuthyrning och entreprenadbranschen och har en utpräglad känsla för service. Du trivs med att ta stort ansvar och har även ett stort engagemang. Du ska vara lyhörd och ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du har en positiv och öppen attityd och förmåga att skapa goda relationer. Som person är du driven och flexibel.

 

Du har god IT-vana, är strukturerad och en god administratör. Du har även erfarenhet från maskinkörning.

 

B-körkort är ett krav.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär huvudsakligen förmedling av maskintjänster, planering och ledning av våra maskiner samt att service och underhåll sköts på egen maskinpark. Du kommer ha daglig kontakt med såväl kunder, chaufförer, maskinister och entreprenadföretag.

 

Övrigt

Varför ska du söka dig till oss? Vi är ett företag i en större koncern, vi har nära till beslut, vi värnar om varandra och har en hög trivsel bland personalen. Vi kan erbjuda utbildningar och möjlighet att utvecklas. Större delen av våra uppdrag ligger på norra sidan av stan, men vi har även en del jobb i och söder om Stockholm.

 

Anställningsvillkor

Hos oss får du en marknadsmässig lön och en trevlig arbetsmiljö.

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

 

Vid frågor kontakta;
Mojje Kalserud, Operativ chef, mojje.kalserud@turebergs.se

 

Välkommen med din ansökan till mojje.kalserud@turebergs.se

 

***Erbjudande om rekryterings- och annonshjälp undanbedes.***

 

Turebergs Transport AB
Kontor: Kappetorpsvägen 1
192 77 Sollentuna