(TILLSATT) Asfaltsarbetare till ett handlag

2018-09-05

Sista ansökningsdag: löpande

Tureberg Mark och Anläggning söker fler asfaltsarbetare
På Turebergs Mark och Anläggning AB är vi stolta över våra duktiga och engagerade medarbetare som är nyckeln till bra kvalité och nöjda kunder. Vi utökar nu vår styrka med fler medarbetare och ser fram emot din ansökan.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av maskin och handläggning och som gärna vill ta ansvar, är driven och duktig på att lösa problem. Vi värdesätter om du har erfarenhet som läggarförare/vältförare. Vi kan även tänka oss att anställa någon med mindre erfarenhet av asfaltsarbete och som kan få växa in i rollen. Du är även en person som jobbar bra i grupp och kan vara självständig i ditt arbete. Du ska vara lyhörd och ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

B-körkort är ett krav.

 

Arbetsuppgifter

På Turebergs Mark och Anläggning arbetar idag 19 medarbetare och vårt huvuduppdrag är drift och underhåll av vägar, gatudrift, skyltning samt mindre anläggningsarbeten så som gång- och cykelbanor, busshållplatser, parkeringsplatser m.m. inom Stockholmsområdet. Som asfaltsarbetare arbetar du tillsammans med platsorganisationen som leds av en platschef. Du arbetar i ett arbetslag där de dagliga arbetsuppgifterna präglas av hög produktivitet med fokus på kvalitét och säkerhet.

 

Övrigt

Varför ska du söka dig till oss? Vi är ett företag i en större koncern, vi har nära till beslut, vi värnar om varandra och har en hög trivsel bland personalen. Vi kan erbjuda utbildningar och möjlighet att utvecklas. Vi har som mål att växa de kommande åren. Större delen av våra uppdrag ligger på norra sidan av stan, men vi har även en del jobb i och söder om Stockholm.

Anställningsvillkor

Hos oss får du en marknadsmässig lön och en trevlig arbetsmiljö.

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

 

Vid frågor kontakta;
Fredrik Eriksson, arbetsledare 070-925 64 27
Michael Karlsson, arbetsledare 072-159 72 02
Marco Caris, VD 070-925 64 32

Välkommen med din ansökan till marco.caris@turebergs.se

***Erbjudande om rekryterings- och annonshjälp undanbedes.***

Turebergs Mark och Anläggning AB.
Kontor: Kappetorpsvägen 1
192 77 Sollentuna