Grävmaskinist Sökes

15 november, 2019

Sista ansökningsdag: 2019-12-15

Tureberg Transport söker grävmaskinist
På Turebergs Transport AB är vi stolta över våra duktiga och engagerade medarbetare som är nyckeln till bra kvalité och nöjda kunder. Vi utökar nu vår styrka med fler medarbetare och ser fram emot din ansökan.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad och självgående grävmaskinist som passar in i vårt team. Du har erfarenhet inom området men känner samtidigt en nyfikenhet att lära dig nya saker. Att ta stort ansvar är en självklarhet liksom viljan att lösa problem på bästa sätt. Du ska vara lyhörd och ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

 

B-körkort samt maskinförarbevis är ett krav.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär huvudsakligen arbete med hjulgrävmaskin på anläggningsarbeten, men även andra arbetsuppgifter med grävmaskin kan förekomma. Du ansvarar för dagligt underhåll och skötsel av maskin/utrustning.

 

Övrigt

Varför ska du söka dig till oss? Vi är ett företag i en större koncern, vi har nära till beslut, vi värnar om varandra och har en hög trivsel bland personalen. Vi kan erbjuda utbildningar och möjlighet att utvecklas. Större delen av våra uppdrag ligger på norra sidan av stan, men vi har även en del jobb i och söder om Stockholm.

 

Anställningsvillkor

Hos oss får du en marknadsmässig lön och en trevlig arbetsmiljö.

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

 

Vid frågor kontakta;
Mojje Kalserud, Operativ chef, 070-991 04 01

 

Välkommen med din ansökan till mojje.kalserud@turebergs.se

 

***Erbjudande om rekryterings- och annonshjälp undanbedes.***Fordonsmekaniker sökes!

16 oktober, 2019

 

 

Turebergskoncernen är en tjänsteleverantör inom infrastruktur med fokus mot transporttjänster, avfallshantering, mark- och anläggningstjänster samt reparation och underhåll av tunga fordon och maskiner. Turebergs kan genom sitt breda tjänsteutbud, kvalificerad personal samt sin stora fordons- och maskinflotta erbjuda ett kvalitativt sortiment av tjänster och produkter mot kunder inom bygg- och servicesektorn samt offentliga sektor. Våra ledord är hög service och långsiktiga kundrelationer.

 

Turebergskoncernen startades 2006 och omsatte 2018 drygt 600 MSEK och har 163 anställda. Koncernen har sitt huvudkontor i Sollentuna. För mer information besök www.turebergs.se

 

Fordonsmekaniker

Sista ansökningsdag: 2019-11-24

 

Tureberg Verkstad söker fordonsmekaniker
På Turebergs Verkstad AB är vi stolta över våra duktiga och engagerade medarbetare som är nyckeln till bra kvalité och nöjda kunder. Vi utökar nu vår styrka med fler medarbetare och ser fram emot din ansökan.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är praktiskt lagd, har ett brinnande intresse för fordon/mekanik, och som gärna vill ta ansvar, är driven och duktig på att lösa problem. Vi värdesätter om du har erfarenhet som mekaniker. Vi kan även tänka oss att anställa någon med mindre erfarenhet och som kan få växa in i rollen. Du är även en person som jobbar bra i grupp och kan vara självständig i ditt arbete. Du ska vara lyhörd och ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Arbetsuppgifter

På Turebergs Verkstad arbetar idag 7 medarbetare och vårt huvuduppdrag är underhåll, service, reparation och byggnation av koncernens egna fordon och maskiner, men även externa kunder. Vi håller till i nya och fräscha lokaler i industriområdet Kappetorp, Sollentuna.

 

Övrigt

Varför ska du söka dig till oss? Vi är ett företag i en större koncern, vi har nära till beslut, vi värnar om varandra och har en hög trivsel bland personalen. Vi kan erbjuda utbildningar och möjlighet att utvecklas. Vi har som mål att växa de kommande åren.

 

Anställningsvillkor

Hos oss får du en marknadsmässig lön och en trevlig arbetsmiljö. Vi följer kollektivavtal och erbjuder förmåner som tex. friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

 

Vid frågor kontakta;
Mikael Håkansson, Verkstadschef, 072-581 10 02, mikael.hakansson@turebergs.se

 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Välkommen med din ansökan till mikael.hakansson@turebergs.se

 

***Erbjudande om rekryterings- och annonshjälp undanbedes.***

 

Turebergs Verkstad AB
Kontor: Kappetorpsvägen 30
192 77 Sollentuna

 

 

 

 Vi söker Kranbilschaufför med CE-behörighet, YKB, APV 1-2, krankort samt god serviceanda!

23 oktober, 2018

Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. I arbetet förväntar vi oss att du är flexibel, punktlig, händig och att du har en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte utåt mot deras kunder. Jobbet utförs normalt på dagtid, dock kan varierande arbetstider förekomma.
Start omgående, så vänta inte med att skicka in ditt CV.

Vi erbjuder dig en 6-månaders provanställning med goda möjligheter till förlängning för rätt person.

Din profil

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av arbete som lastbilschaufför av kranbil. För att utföra arbetet är det viktigt att du kan hålla en god servicenivå samtidigt som du klarar ett högt tempo.

Krav för tjänten:

 • Körkort med C-behörighet (CE- är meriterande)
 • Digitalt färdskrivarkort
 • Krankort
 • YKB
 • Arbete på väg nivå 1 & 2
 • Svenska i tal och skrift

Meriterande om du har:

 • ADR
 • Vana av handdator
 • Erfarenhet av kranbilskörning med referenser

Vi erbjuder

Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som arbetsgivare kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Björn Westlund på bjorn.westlund@turebergs.se.

Skicka din CV med personligt brev via vår hemsida, https://www.turebergs.se/bli-en-av-oss/.(TILLSATT) Projektassistent inom mark- och anläggningsbranschen

18 september, 2018

Vi söker en självständig och driven person som inte är rädd för att hugga i där det behövs! Till vårt huvudkontor i Sollentuna söker vi en projektassistent med erfarenhet av ekonomi.

 

Ditt uppdrag

Arbetet omfattar flera olika uppgifter men huvudfokus för tjänsten kommer att vara hantering av fakturor, faktureringsunderlag och kostnadsuppföljningar.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med arbetsledare och Vd. Du kommer att stötta enheten genom att föra mötesprotokoll, uppdatera personalliggare, bistå vid tidredovisning, se över utbildningsbehovet för personalen, ISO hantering, ha hand om elektroniska dagböcker, dokumenthantering och övrig administration.

 

Din bakgrund

Det är av stor vikt att du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. I ditt arbete är du självständig, ansvarstagande och lösningsfokuserad och du bidrar till att utveckla och förbättra verksamheten. Vidare har du en positiv inställning och är lojal och tycker om att arbeta i en organisation som kontinuerligt utvecklas och förändras. Du har ett proaktivt förhållningssätt och du levererar inom uppsatta deadlines. Vi söker dig som har en vilja att förbättra och förenkla arbetsuppgifter och som verkar för gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Du arbetar obehindrat i det svenska språket i såväl tal och skrift samt är en van användare av Officepaketet.

 

Meriterande är om du har erfarenhet från mark- och anläggningsbranschen samt någon from av erfarenhet av offentlig upphandling.

 

Övrigt

Varför ska du söka dig till oss? Vi är ett företag i en större koncern, vi har nära till beslut, vi värnar om varandra och har en hög trivsel bland personalen. Vi kan erbjuda utbildningar och möjlighet att utvecklas. Vi har som mål att växa de kommande åren. Större delen av våra uppdrag ligger på norra sidan av stan, men vi har även en del jobb i och söder om Stockholm.

 

Anställningsvillkor

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

 

Vid frågor kontakta;
Marco Caris, VD 070-925 64 32

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!(TILLSATT) Anläggningsarbetare sökes

5 september, 2018

Sista ansökningsdag: löpande

Tureberg Mark och Anläggning söker fler anläggningsarbetare
På Turebergs Mark och Anläggning AB är vi stolta över våra duktiga och engagerade medarbetare som är nyckeln till bra kvalité och nöjda kunder. Vi utökar nu vår styrka med fler medarbetare och ser fram emot din ansökan.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för markanläggningsverksamhet, är arbetsvillig, lösningsorienterad, ansvarstagande samt har tidigare erfarenhet från markanläggningsverksamhet. Vi kan även tänka oss att anställa någon med mindre erfarenhet som istället kan få möjlighet att växa in i rollen. Du trivs att jobba med utmaningar samt varierande arbetsuppgifter. Du är även en person som jobbar bra i grupp och kan vara självständig i ditt arbete.

B-körkort är ett krav.

 

Arbetsuppgifter

På Turebergs Mark och Anläggning arbetar idag 19 medarbetare och vårt huvuduppdrag är drift och underhåll av vägar, gatudrift, skyltar samt mindre anläggningsarbeten så som gång- och cykelbanor, busshållplatser, parkeringsplatser m .m inom Stockholmsområdet. Som anläggningsarbetare arbetar du tillsammans med platsorganisationen som leds av en platschef.

 

Övrigt

Varför ska du söka dig till oss? Vi är ett företag i en större koncern, vi har nära till beslut, vi värnar om varandra och har en hög trivsel bland personalen. Vi kan erbjuda utbildningar och möjlighet att utvecklas. Vi har som mål att växa de kommande åren. Större delen av våra uppdrag ligger på norra sidan av stan, men vi har även en del jobb i och söder om Stockholm.

 

Anställningsvillkor

Hos oss får du en marknadsmässig lön och en trevlig arbetsmiljö.

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

Vid frågor kontakta;
Fredrik Eriksson, arbetsledare 070-925 64 27
Michael Karlsson, arbetsledare 072-159 72 02
Marco Caris, VD 070-925 64 32

***Erbjudande om rekryterings- och annonshjälp undanbedes.***

Turebergs Mark och Anläggning AB.
Kontor: Kappetorpsvägen 1
192 77 Sollentuna(TILLSATT) Asfaltsarbetare till ett handlag

Sista ansökningsdag: löpande

Tureberg Mark och Anläggning söker fler asfaltsarbetare
På Turebergs Mark och Anläggning AB är vi stolta över våra duktiga och engagerade medarbetare som är nyckeln till bra kvalité och nöjda kunder. Vi utökar nu vår styrka med fler medarbetare och ser fram emot din ansökan.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av maskin och handläggning och som gärna vill ta ansvar, är driven och duktig på att lösa problem. Vi värdesätter om du har erfarenhet som läggarförare/vältförare. Vi kan även tänka oss att anställa någon med mindre erfarenhet av asfaltsarbete och som kan få växa in i rollen. Du är även en person som jobbar bra i grupp och kan vara självständig i ditt arbete. Du ska vara lyhörd och ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

B-körkort är ett krav.

 

Arbetsuppgifter

På Turebergs Mark och Anläggning arbetar idag 19 medarbetare och vårt huvuduppdrag är drift och underhåll av vägar, gatudrift, skyltning samt mindre anläggningsarbeten så som gång- och cykelbanor, busshållplatser, parkeringsplatser m.m. inom Stockholmsområdet. Som asfaltsarbetare arbetar du tillsammans med platsorganisationen som leds av en platschef. Du arbetar i ett arbetslag där de dagliga arbetsuppgifterna präglas av hög produktivitet med fokus på kvalitét och säkerhet.

 

Övrigt

Varför ska du söka dig till oss? Vi är ett företag i en större koncern, vi har nära till beslut, vi värnar om varandra och har en hög trivsel bland personalen. Vi kan erbjuda utbildningar och möjlighet att utvecklas. Vi har som mål att växa de kommande åren. Större delen av våra uppdrag ligger på norra sidan av stan, men vi har även en del jobb i och söder om Stockholm.

Anställningsvillkor

Hos oss får du en marknadsmässig lön och en trevlig arbetsmiljö.

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

 

Vid frågor kontakta;
Fredrik Eriksson, arbetsledare 070-925 64 27
Michael Karlsson, arbetsledare 072-159 72 02
Marco Caris, VD 070-925 64 32

Välkommen med din ansökan till marco.caris@turebergs.se

***Erbjudande om rekryterings- och annonshjälp undanbedes.***

Turebergs Mark och Anläggning AB.
Kontor: Kappetorpsvägen 1
192 77 SollentunaTurebergs växer och söker fler chaufförer!

2 juli, 2018

Vi söker nu ett antal chaufförer med stationeringsort i Sollentuna.

 

För att bli vår nya medarbetare behöver du ha minst C- behörighet samt yrkesbevis.

 

Som person ska du vara positiv, noggrann och ansvarsfull. Du är bra på att samarbeta och kommunicera med dina kollegor, samtidigt som du ska kunna arbeta självständigt.

 

Vill du ha ett spännande och varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Då kan detta vara jobbet för dig!

 

Välkommen med din ansökan!Vikariat, kranväxlare Juli-December med chans till förlängning (Uppsala)

27 mars, 2018

Vi behöver förstärkning till vår avdelning i Uppsala. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. I arbetet förväntar vi oss att du är flexibel, punktlig, händig och att du har en bra inställning till service. Som chaufför är du företagets ansikte utåt mot deras kunder. Jobbet utförs normalt på dagtid, dock kan varierande arbetstider förekomma.

Vi erbjuder dig ett vikariat under en bestämd tidsperiod med goda möjligheter till förlängning för rätt person.

Din profil

Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av arbete som lastbilschaufför av kranväxlare. För att utföra arbetet är det viktigt att du kan hålla en god servicenivå samtidigt som du klarar ett högt tempo.

Krav för tjänten:

 • Körkort med CE-behörighet
 • Digitalt färdskrivarkort
 • Krankort
 • YKB
 • Arbete på väg nivå 1 & 2
 • Svenska i tal och skrift

Meriterande om du har:

 • ADR
 • Vana av handdator
 • Erfarenhet av kranbilskörning med referenser

Vi erbjuder

Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som arbetsgivare kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Camilla Bring på camilla.bring@turebergs.se

Skicka din CV med personligt brev via vår hemsida, https://turebergs.se/jobba-hos-oss/

 (TILLSATT) Asfaltsarbetare sökes

19 februari, 2018

Asfaltsarbetare

Sista ansökningsdag: löpande

Tureberg Mark och Anläggning söker fler asfaltsarbetare
På Turebergs Mark och Anläggning AB är vi stolta över våra duktiga och engagerade medarbetare som är nyckeln till bra kvalité och nöjda kunder. Vi utökar nu vår styrka med fler medarbetare och ser fram emot din ansökan.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av maskin och handläggning och som gärna vill ta ansvar, är driven och duktig på att lösa problem. Vi värdesätter om du har erfarenhet som läggarförare/vältförare. Vi kan även tänka oss att anställa någon med mindre erfarenhet av asfaltsarbete och som kan få växa in i rollen. Du är även en person som jobbar bra i grupp och kan vara självständig i ditt arbete. Du ska vara lyhörd och ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

 

B-körkort är ett krav.

 

Arbetsuppgifter

På Turebergs Mark och Anläggning arbetar idag 19 medarbetare och vårt huvuduppdrag är drift och underhåll av vägar, gatudrift, skyltning samt mindre anläggningsarbeten så som gång- och cykelbanor, busshållplatser, parkeringsplatser m.m. inom Stockholmsområdet. Som asfaltsarbetare arbetar du tillsammans med platsorganisationen som leds av en platschef. Du arbetar i ett arbetslag där de dagliga arbetsuppgifterna präglas av hög produktivitet med fokus på kvalitét och säkerhet.

 

Övrigt

Varför ska du söka dig till oss? Vi är ett företag i en större koncern, vi har nära till beslut, vi värnar om varandra och har en hög trivsel bland personalen. Vi kan erbjuda utbildningar och möjlighet att utvecklas. Vi har som mål att växa de kommande åren. Större delen av våra uppdrag ligger på norra sidan av stan, men vi har även en del jobb i och söder om Stockholm.

 

Anställningsvillkor

Hos oss får du en marknadsmässig lön och en trevlig arbetsmiljö.

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

 

Vid frågor kontakta;
Fredrik Eriksson, platschef 070-925 64 27
Michael Karlsson, platschef 072-159 72 02
Marco Caris, VD 070-925 64 32

 

Välkommen med din ansökan till marco.caris@turebergs.se

 

***Erbjudande om rekryterings- och annonshjälp undanbedes.***

 

Turebergs Mark och Anläggning AB.
Kontor: Kappetorpsvägen 1
192 77 Sollentuna(TILLSATT) Anläggningsarbetare sökes

Anläggningsarbetare

Sista ansökningsdag: löpande

 

Tureberg Mark och Anläggning söker fler anläggningsarbetare
På Turebergs Mark och Anläggning AB är vi stolta över våra duktiga och engagerade medarbetare som är nyckeln till bra kvalité och nöjda kunder. Vi utökar nu vår styrka med fler medarbetare och ser fram emot din ansökan.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för markanläggningsverksamhet, är arbetsvillig, lösningsorienterad, ansvarstagande samt har tidigare erfarenhet från markanläggningsverksamhet. Vi kan även tänka oss att anställa någon med mindre erfarenhet som istället kan få möjlighet att växa in i rollen. Du trivs att jobba med utmaningar samt varierande arbetsuppgifter. Du är även en person som jobbar bra i grupp och kan vara självständig i ditt arbete.

 

B-körkort är ett krav.

 

Arbetsuppgifter

På Turebergs Mark och Anläggning arbetar idag 19 medarbetare och vårt huvuduppdrag är drift och underhåll av vägar, gatudrift, skyltar samt mindre anläggningsarbeten så som gång gång- och cykelbanor, busshållplatser, parkeringsplatser m .m inom Stockholmsområdet. Som anläggningsarbetare arbetar du tillsammans med platsorganisationen som leds av en platschef.

 

Övrigt

Varför ska du söka dig till oss? Vi är ett företag i en större koncern, vi har nära till beslut, vi värnar om varandra och har en hög trivsel bland personalen. Vi kan erbjuda utbildningar och möjlighet att utvecklas. Vi har som mål att växa de kommande åren. Större delen av våra uppdrag ligger på norra sidan av stan, men vi har även en del jobb i och söder om Stockholm.

 

Anställningsvillkor

Hos oss får du en marknadsmässig lön och en trevlig arbetsmiljö.

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

 

Vid frågor kontakta;
Fredrik Eriksson, platschef 070-925 64 27
Michael Karlsson, platschef 072-159 72 02
Marco Caris, VD 070-925 64 32

 

Välkommen med din ansökan till  marco.caris@turebergs.se

 

***Erbjudande om rekryterings- och annonshjälp undanbedes.***

 

Turebergs Mark och Anläggning AB.
Kontor: Kappetorpsvägen 1
192 77 SollentunaVILL DU ARBETA HOS TUREBERGS?

Du kan alltid skicka iväg en spontanansökan även om vi inte aktivt söker personal. Skicka gärna ditt CV och personligt brev samt inom vilket område du söker arbete.

Skicka din ansökan till: info@turebergs.se