(TILLSATT) Projektassistent inom mark- och anläggningsbranschen

2018-09-18

Vi söker en självständig och driven person som inte är rädd för att hugga i där det behövs! Till vårt huvudkontor i Sollentuna söker vi en projektassistent med erfarenhet av ekonomi.

 

Ditt uppdrag

Arbetet omfattar flera olika uppgifter men huvudfokus för tjänsten kommer att vara hantering av fakturor, faktureringsunderlag och kostnadsuppföljningar.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med arbetsledare och Vd. Du kommer att stötta enheten genom att föra mötesprotokoll, uppdatera personalliggare, bistå vid tidredovisning, se över utbildningsbehovet för personalen, ISO hantering, ha hand om elektroniska dagböcker, dokumenthantering och övrig administration.

 

Din bakgrund

Det är av stor vikt att du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. I ditt arbete är du självständig, ansvarstagande och lösningsfokuserad och du bidrar till att utveckla och förbättra verksamheten. Vidare har du en positiv inställning och är lojal och tycker om att arbeta i en organisation som kontinuerligt utvecklas och förändras. Du har ett proaktivt förhållningssätt och du levererar inom uppsatta deadlines. Vi söker dig som har en vilja att förbättra och förenkla arbetsuppgifter och som verkar för gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Du arbetar obehindrat i det svenska språket i såväl tal och skrift samt är en van användare av Officepaketet.

 

Meriterande är om du har erfarenhet från mark- och anläggningsbranschen samt någon from av erfarenhet av offentlig upphandling.

 

Övrigt

Varför ska du söka dig till oss? Vi är ett företag i en större koncern, vi har nära till beslut, vi värnar om varandra och har en hög trivsel bland personalen. Vi kan erbjuda utbildningar och möjlighet att utvecklas. Vi har som mål att växa de kommande åren. Större delen av våra uppdrag ligger på norra sidan av stan, men vi har även en del jobb i och söder om Stockholm.

 

Anställningsvillkor

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning.

 

Vid frågor kontakta;
Marco Caris, VD 070-925 64 32

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!